Ommøblering i butikken: Christina “drukner” i genbrugssucces

Det er 3 måneder siden, Christina Jorn Nielsen slog dørene op for butikken Bjørnevenner i Storegade i Varde.
Et nyt secondhand univers i Varde, primært henvendt til forældre, der ønsker lækkert genbrugstøj til deres baby og barn.
– Min tanke var at skabe et univers, der primært skulle være med børneting – men med plads til, at kvinder også kunne sælge ud af deres garderobe. Det har dog vist sig, at behovet og efterspørgslen på at sælge og købe secondhand dametøj er større end vi havde fantasi til at forestille os, fortæller indehaver Christina.
– Den mængde dametøj der indleveres er større end den kapacitet vi har i butikken. Derfor vil vi i den kommende weekend lave om i butikken. Formålet med at udvide dameafdelingen er, at skabe mere plads og luft mellem varerne, så de præsenterer sig bedre og mere overskueligt – hvilket de fortjener. BjørneVenners fokus på børnetøj, legetøj mm. bliver ikke mindre, så vi håber forsat at i vil støtte os ved købe og indlevere en masse gode børnevarer, understreger Christina.
Med et kig på det store udvalg, kan det hurtigt konstareres, at der tale om genbrug til kvinder især af den mere eksklusive afdeling.
– Jeg får blandt andet mærkevarekjoler ind, der har koster 3000,- eller mere, som man så kan få til en væsentlig anden pris. Så skal du tik fest, så læg lige vejen forbi, smiler Christina til slut.
Butikken holder i øvrigt aftenåbent hver tirsdag, og planen er at lave små events og arrangementer i forbindelse med aftenåbningen, det kan man læse mere om på Bjørnevenners Facebookside.