Partiskifte efter en turbulent tid

Læserbrev indsendt af Anja Karlsson, Medlem af Varde Byråd (C). Social og sundhedsudvalg, Arbejdsmarked og integrationsudvalg

 

Det er med stor glæde, at jeg nu er meldt ind i Det Konservative Folkeparti.

 Vi har i hele byrådsperioden haft en godt og tæt samarbejde også i kva af, at vi har været i valggruppe sammen og derved også løbende sparret med hinanden i forskellige henseender.

 Et partiskifte kom på tale efter mit endelige farvel til Nye Borgerlige efter en turbulent tid med udfordringer og problemer internt i Nye Borgerlige.

 Konservative og jeg har ofte i det lokalpolitiske arbejde haft mange ligheder og det blev endnu mere understreget i forløbet op til skiftet, at mine og de Konservatives værdier er ret ens. Med disse værdier og samarbejde, er der størst mulighed for indflydelse – Jeg tror på, at vi løfter bedre i flok end alene.

 Og hvad nu med jer vælgere som har stemt personligt på mig?

 Det er jo ikke sådan, at blot fordi jeg skifter parti, at jeg så har fået helt andre holdninger og bliver en anden person.

 Jeg kæmper fortsat ud fra det samme værdisæt som under kommunalvalget, jeg kæmper fortsat for de borgerlige mærkesager, for frihed til den enkelte og den enkelte familie, kæmper for at skabe vækst, udvikling og fremgang i vores kommune nu blot med udgangspunkt i Det Konservative Folkepartis partiprogram.

 Jeg glæder mig til at jeg kan fortsætte mit politiske virke og udbygge det, nu som en del af en gruppe. Det vil helt sikkert også skabe en bedre sammenhæng for mig i både mit arbejdsliv og mit privatliv, at jeg nu bliver en del af et stærkt team og at jeg ikke længere skal stå alene.