Praktik: Sandie drømmer om sin egen webshop

Hun er uddannet multimediedesigner tilbage i 2018, men Sandie Hansen besluttede ret hurtigt, at hun ville videre – hun ville uddanne sig til at blive endnu dygtigere, og på CV’et kan hun såmænd i det nye år tilføje titlen “digital konceptudvikler”.

I denne måned afslutter hun sin praktik hos Babysutten.dk, og netop denne praktik har givet blod på tanden, som hun selv beskriver det.

– Jeg tager uddannelsen i Esbjerg, og er lige nu i gang med forberedelserne til den sidste store skriftlige opgave. Jeg er vild med den her kreative fordybelse , og det har jeg virkelig fået lov til her hos Babysutten.dk, fortæller Sandie.

Hun har gennem de sidste to måneder haft fokus på blandt andet hjemmesiden, men især Facebook har udfordret netop de kreative evner.

– Det er så spændende at arbejde med markedsføring på de sociale medier, her er så mange muligheder for at prøve forskellige ting af, og Susanne (indehaver af babysutten.dk) har givet mig lov til at prøve mig frem, det har været en fantastisk lærerig proces.

Foto: Sandie Hansen

Sandie drømmer om selv at åbne en webshop på et tidspunkt, men som hun siger – der er lige et par ting, der skal falde på plads først.

– Tiden skal være den rigtige, og jeg skal også have sporet helt ind på, hvad det er for en type webshop, men det er helt sikkert den vej, jeg går. Jeg brænder virkelig for at arbejde med alt det her – CEO, hjemmesider – fotoshoots og nyhedsbreve – alt det, der er vigtigt indenfor området.

Også indehaver af Babysutten, Susanne, er glad for at have haft Sandie i praktik:

– Det har bestemt været inspirerende – jeg har også lært noget af det, så jeg kan kun anbefale andre at takke ja til praktikanter – jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg kommer til at savne hende, når hun rejser tilbage til skolen.