SANS – Sang, dans og musik for seniorer

I næste uge starter Musik & september nye hold, tirsdag d. 9/1 i Ølgod og onsdag d. 10/1 i Varde, og du stadig nå at tilmelde dig.

SANS er en motionsform, hvor omdrejningspunktet er den fælles glæde ved at synge, danse og nyde musik.

SANS er for 60-75-årige seniorer, men alle er naturligvis velkomne, yngre som ældre, når blot man er frisk på at synge, danse og lave forskellige sjove fælles aktiviteter, der giver ”sved på hjernen”.

Dorthe Bach Jensen er inspirator på holdene, og hun glæder sig over interessen for projektet.

– Det er skønt, når noget vi har arbejdet med i en periode lykkes, det være sig en sang, en dans eller en rytme. Men faktisk er det lige så skønt, når vi er i gang med at lære de lidt sværere ting, fordi der altid er plads til et godt grin, når det kikser undervejs.

Selv om det kan lyde lidt hårdt med sang, dans og “sved på hjernen”, så er der også god plads til at være sociale undervejs.

– Vi er aktive i en times tid, og så sætter vi os med bagefter en kop kaffe/te/vand og får hilst på hinanden under lidt mere afslappende former, siger Dorthe Bach Jensen fra Musik  Billedskolen.

 

SANS er en del af ”Hold Hjernen Frisk” projektet, som skal omsætte forskningsbaseret viden om at holde hjernen frisk hele livet til konkrete aktiviteter. Målet er, at flere seniorer kan leve et aktivt liv i længere tid. Bag projektet står DGI, Slots- og Kulturstyrelsen, Dansekapellet og Sangens Hus.

 

Læs mere og tilmeld dig på www.musikogbilledskolen.dk/sans