Sidste chance for en magisk aften med Gratis Musik & Sang i yderste klitrække

Kom og oplev en magisk aften med Gratis Musik & Sang i yderste klitrække i Børsmose.

– Torsdag den 28. Juli, kl. 19:30 –

 Kom og hør Kirstine Bonde og Per Sønderby spille op til vinden og bølgerne fra Vesterhavet. De gør det rigtig godt og magisk flot. Det er en stor oplevelse.

– I torsdags var der 450 hyggelige gæster. Imponerende. Nu har hele 810 været i klitterne til Gratis Musik & Sang. Og hvis du tager naboer og venner med, kan vi måske runde i alt 1000 gæster, fortæller tovholder og initiativager Niels Henrik Iversen.

– Der var ”medvind” fra vest. Og der var ikke brug for køleelementer til den medbragte rosévin. Til gengæld var der en hjertevarm og hyggelig stemning. Vejrudsigten lover godt, men tag et tæppe med og måske en kurv med hyggevin. Vin kan købes.

– Jeg ved godt, at denne invitation også går til nogen, der har været med i klitterne. I er velkommen igen. På torsdag er det sidste chance for at opleve noget, der aldrig sker igen, slutter Niels Henrik Iversen.

Foto: Scenen er yderste klitrække. Kulissen er Vesterhavet. Stemningen er hyggelig – og magisk. Tak til de 4 sommerglade sponsorer: Varde Kommune, Jyske Bank, PE Offset og Børsmose Strand Camping.