Skal din virksomhed præsenteres på Boligdage.dk?

Boligdage.dk er tilbage – nærmere bestemt d. 11. og 12. marts 2023 – og det er med en masse nye tiltag.

Malene Holm Patzer er tovholder på messen og afløser dermed Palle Nielsen, der tidligere har varetaget Boligdagene i Varde.

– Jeg er meget glad for at være landet her i Varde og dermed få lov til at skabe en bolig- og livsstilsmesse i denne dejlige by, fortæller Malene, for hvem Varde ikke er helt fremmed. Hun har tidligere arbejdet i medieverdenen, blandt andet i Varde, og siden hun overtog Boligdage.dk Varde, har hun været i området utallige gange – som hun selv udtrykker det: Jeg har flere gange siddet og spist min madpakke på parkeringspladser her i byen, og er da også allerede på fornavn med mange erhvervsdrivende.

Og det lokale samarbejde er netop det, der betyder noget for Malene.

– Jeg er åben overfor ideer, og det er da også de mange tilbagemeldinger fra tidligere afholdte messer der har afstedkommet de tiltag, man vil opleve på den kommende bolig- og livsstilsmesse, fortæller Malene.

Og der er stadig få ledige stande tilbage – kunne du tænke dig at høre mere, så kontakt Malene Holm Patzer på mal: mp@compassfairs.dk – tlf.: 73264071

(arkivfoto)

OM: Vi ser frem til dit besøg
Bolig & Livsstilsmesse fyldt med inspiration

Når Bolig- og Livsstilsmessen Boligdage.dk slår dørene op for messegæsterne er de mange udstillere klar med inspiration, gode messetilbud, nyheder samt de nyste tips og tendenser. I Boligforbedring kan man bl.a. opleve alt, hvad den gode gør-det-selv mand eller kvinde skal bruge, man kan finde professionelle håndværkere og få råd til at optimere boligen. I Interiør og Design er det boligindretning, Inspiration, hygge og god stemning, der er i højsædet. Livsstil og beauty dækker over skønheds- og wellnessprodukter samt gode messetilbud. I Mad og Delikatesser finder man alt godt til ganen i form af lækre delikatesser, god vin samt en fyldig rom. Der er simpelthen inspiration til alle aspekter af boligen og livsstilen uanset, om man er til det indendørs eller udendørs. Messearrangøren Compass Fairs, der står bag Boligdage.dk, har arrangeret bolig- og livsstilsmesser siden 1997 og har derfor stor erfaring i at skrue en messe sammen, så der er gode oplevelser hele dagen til både fruen, manden, praktikeren, livsnyderen og æstetikeren i husstanden.