Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Facebook er vigtig del af visitkortet

  • Har du set….?
  • Jeg læste på Facebook at…
  • Tjek lige Facebook, der står der noget om det…

De fleste af os kender det godt. Man tjekker lige Facebook. Mobilen hives frem fra tasken, hvis man skal opdateres på nyheder, på de gode lokale tilbud – og hvis man ikke kan sættte ansigt på den, samtalen ved bordet handler om. Facebook er med årene blevet fastgjort kartotek, man har lige ved hånden.

Der er usædvanlig mange måder at benytte Facebook på. Vi kender alle sammen dem, der trofast fortæller om dagens gang lige fra boller i ovnen til lange løberuter. Viser billeder fra sygeleje og frokosttallerken. Og så er der dem, der slår en status op ganske få gange om året. På Facebook er der som sådan ikke noget, der er hverken rigtigt eller forkert, når blot man husker den gode tone og overholder de regler, der er. Men noget ser bare bedre ud, er interessant og iøjnefaldende og har mere synlighed end andet….

Mange virksomheder benytter Facebook som reklamesøjle. Og det er supersmart – og kan være uhyre effektivt, hvis man bruger det korrekt vel at mærke.

Når dit firma er på Facebook, skal du være obs på, at siden skal vedligeholdes. Du kommer nemt til at sende et kedeligt signal til den kunde, der klikker ind og ser, at seneste opslag er lagt på for 3 måneder siden. Du kan også droppe Facebook, men det er dumt. Fordi de digitale medier er vejen frem, hvis du vil ses og høres.

Annoncering og markedsføring, som vi har kendt den gennem mange år, er på vej ud. Det siger alle tal og målinger. Postkasserne klistres til med NEJ TAK til reklamer, og flere virksomheder har droppet husstandsomdeling helt til fordel for annoncering på de sociale medier.

MEN vi ved godt, at Facebook – og i det hele taget hele SOME-junglen kan være en tidsrøver. Og derfor tilbyder vi på Højgaard Media at hjælpe dig med øget synlighed på de sociale medier.

Det kan være, din virksomhed eller butik skal ud over kanten med videomarketing. Eller storytelling, som vi kommer til at se meget mere til i den kommende tid. Om der skal et enkelt opslag på i ugen, eller om det vil give mening med et opslag hver dag, det finder vi ud af sammen.

Giv os et kald på 42504868 eller skiv til Ulla på Ulla@GoVarde.dk  eller Daniel@govarde.dk og få et uforpligtende tilbud. Vi har priser fra 2.995,- pr. måned i forbindelse med hjælp til de sociale medier.