Socialdemokratiet Varde: En god aften på Ansager skole!

Pressemeddelelse – Socialdemokratiet Varde: Skoleleder Lars Offersen bød de mange tilhørere og politikere velkommen og udtrykte at han på alle måder ville være upolitisk og forsøge at give deltagerne en retfærdig behandling. Det blev først til en flot rundvisning på skolen så deltagerne kunne få et indtryk af Ansager skole. Der var også stillet en stor kande kaffe frem som deltagerne kunne benytte sig af.

Panelet fik hver en kort replik og her sagde Søren Laulund at folkeskolen er fundamentet for frihed, og for de faglige og sociale forhold vi har i Danmark.

Den beslutning der er taget af Venstre, Dansk Folkeparti og De Konservative kan vi sagtens ændre efter det kommende valg, så vi atter kan få ro på skoleområdet, og der er ikke noget vi hellere vil gøre.

Når de andre partier vil nedlægge eller ændre skolerne vil det give mere transporttid for børnene og det kan vi ikke byde dem. Det kan ikke være rigtig at vi først forlænger børnenes skolegang med den nye skolereform, for så efterfølgende at pålægge børnene en meget længere transporttid for at komme i skole.

De mange tilhørere var ikke begejstret for den beslutning der er blevet vedtaget i byrådet og ej heller at der ikke bliver ro på skoleområdet. Venstre havde travlt med at forklare sig ud af deres beslutning som de havde taget sammen med Dansk Folkeparti og De Radikale venstre, men de kan ikke snakke sig ud af problemerne.

Men alt i alt var det en god oplevelse at besøge Ansager, og Ansager skole.

// Socialdemokratiet Varde