Tag hunden med til XTERRA Blåvand

Som noget nyt kan du nu tage hunden med til trailløbet XTERRA Blåvand. I fællesskab kan I prøve kræfter med løbet i den smukke natur ved Hvidbjerg Stand og krydse målstregen efter at have gennemført fem km sammen.

Velgørende løb

Ved at deltage i løbet får du ikke kun en sjov dag og gør noget godt for dig selv, – du gør også noget godt for andre. For hvert deltagende hold går der nemlig ubeskåret 100 kr. til BROEN DANMARK, der hjælper udsatte børn til en aktiv fritid.

For 150 kr. kan du stille til start med din hund. Det koster 50 kr. pr. ekstra person og hund fra holdet, der stiller op sammen med tilmeldte hund og ejer.

Alle deltagere på holdet får adgang til finisher food og hundebar efter stævnet ved at fremvise startnummer. Og hunden får en unik HPM Dirty Paws bandana.

Folk er vilde med hundeløb

Hundeløbet er allerede blevet afholdt to gang i forbindelse med et tidligere XTERRA stævner. Det er der kommet en god video ud af. På videoen, der kan ses på www.xterrablåvand.dk, er det tydeligt at se begejstringen ved både hunde og ejere.

Tag hunden med på løbetur i den smukke natur omkring Hvidbjerg Strand
Arkivfoto

Fakta:

Dato: Lørdag den 16. september

Tidspunkt:  Start kl. 14.30

Sted: Hvidbjerg Strand, Blåvand

Pris:  150 kr. for én hund og én ejer. 50 kr. pr. ekstra person og hund fra holdet.

100 kr. går ubeskåret til BROEN DANMARK.

Tilmelding via: www.sportstiming.dk/event/4840