Tine fra Alslev åbner klinik med fokus på skønhed

– Giv dig selv lidt kærlighed

Uønsket hårtab er noget, mange mænd og kvinder oplever, og det er blandt andet det, Tine og Anja har specialiseret sig indenfor.

Naturlig skønhed er mange ting. Hvis man spørger Tine Riis Jakobsen.
Hun er uddannet sygeplejerske i Vejle på CVU Lillebælt i 2008, og nu har hun sammen med Anja Clemmensen slået dørene op for klinikken Kosmedicare med adresse i Kolding.

– Jeg har arbejdet som sygeplejerske på organ- og plastik- kirurgisk afdeling i Vejle og senere på Sydvestjysk sygehus, Esbjerg, hvor jeg har arbejdet med kirurgi og assisteret til operationer.
På Esbjerg sygehus har jeg desuden stiftet bekendtskab med PRP som anvendes som behandling af bl.a. ledskader, fortæller Trine og fortsætter: Jeg har gennem flere år været fascineret af kosmetisk sygepleje, og valgte derfor at tage uddannelsen. Herefter blev jeg godkendt og registreret som behandler i Styrelsen for patientsikkerhed.

(Artiklen fortsætter under foto)

Det var under uddannelsen i København, at Tine mødte Anja, og under selve uddannelsen faldt snakken aldrig på at starte virksomhed op.
– Man tager jo denne uddannelse, fordi man vil noget indenfor netop dette felt. Jeg havde dog ikke forestillet mig, at muligheden for at åbne egen klinik, ville være en realitet på nuværende tidspunkt, men det hele er bare faldet så perfekt ud, smiler Tine.

Anja Clemmensen er bosat ved Kolding og havde fået interesse for de tomme lokaler – og kunne se mulighederne. Og Tine var hurtig til at takke ja til partnerskab.
– Klinikken ligger så fint – her er nemt at komme til, og køreturen er ikke meget længere, end den jeg er vant til i Esbjerg. Det er så perfekt, og nu skal vi bare for alvor i gang med at leve denne drøm ud, siger Tine Riis Jakobsen, der er bosat i Alslev med sin mand og to børn.

(Artiklen fortsætter under foto)

Hos Kosmedicare kan du blive vejledt indenfor flere muligheder for behandling, uanset om du er interesseret i botoxbehandling, volumenbehandling og skulpturering med ikke permanent fillers, eller du drømmer måske om at få din gamle hårpragt tilbage. Du kan læse megetr mere om Kosmecicare her: https://kosmedicare.dk/ ligesom du også kan følge kliniken på Facebook og Instagram.

For mere information

Klinikken finder du på Koldingvej 102, 6040 Egtved

Tlf.:  7260 6080

Mail: info@kosmedicare.dk

OM
Ideen til Kosmedicare opstod ud fra et personligt behov for et holistisk syn på kosmetisk sygepleje.

At kunne tilbyde kunderne et sted, hvor man både kan gå hen og blive behandlet med Botox og filler, men hvor vi også ser skønhed i et helhedsperspektiv, hvor kunden kan blive vejledt i, hvordan man optimerer sin skønhed helt inde fra knoglerne til hudens yderste lag.
Et sted som også har en holdning til generel livsstil og erfaring med, hvad sund livsstil kan gøre ved skønhedsoptimering, som supplement til før nævnte behandlinger.
”Du er hvad du spiser”, “Et smil gør dig smuk”, “Motion er vigtigt for din fysiske og mentale tilstand og skønhed” -Hvor ofte har man hørt disse sætninger? Men hvad betyder det og gælder det også for hudpleje og skønhedsbehandlinger?

JA! det gør, og derfor har vi åbnet Kosmedicare, som kan behandle, vejlede og henvise.
– Behandle med både Botox, skinbooster og ikke permanente fillers, men også med PRP, hvis man enten ikke kan tåle kemi eller blot ønsker en 100% naturlig behandling.
– Vejlede i den rigtige hudpleje, som er bygget på videnskab og største ekspertise samt teknikker til optimal hudtonus i forbindelse med vores behandlinger. Skræddersy behandlinger, som passer til netop dig.

(Artiklen fortsætter under foto)

Speciale i Platelet Rich Plasma
Vi har dygtiggjort og specialiseret os i naturlige behandlinger med Platelet Rich Plasma (PRP), til behandling af uønsket hårtab samt forbedring af hudstrukturen i ansigt og på kroppen. PRP er en behandling i rivende udvikling og fremdrift både nationalt og internationalt.
Vi er begge uddannet og undervist i behandlingsmetoder på hospitaler i Danmark og i USA og har set et stigende behov for behandling med PRP og særligt i Region Syddanmark mangler der tilbud om behandling med PRP til både mænd og kvinder.
Vores klinikansvarlige speciallæge Yilmaz Evcil er specialist på området og har i de seneste 7 år beskæftiget sig med PRP behandling. Han har foruden erfaring fra Danmark også erfaring med behandlingen fra klinikker i Tyrkiet.

 

/annonceartikel