To store nyheder hos Burgaard Sørensen

TO NYE BILMÆRKER HOS BURGAARD SØRENSEN A/S
Ny Jeep & Mitsubishi forhandler i Esbjerg & Varde Burgaard Sørensen A/S
– Det glæder os, at vi nu kan præsentere mærkerne Jeep og Mitsubishi i Esbjerg og Varde. De 2 nye mærker passer perfekt ind i vores strategi om at kunne tilbyde et bredt udvalg af bilmærker med et varieret modelprogram til kunderne i Vestjylland, fortæller Claus Foght, der i den forgangne weekend var at finde på Boligdage.dk, og her var interessen stor.
– Det er helt naturligt at udvide forretningen med netop disse to mærker. Med dem under taget har vi biler, der passer til HELE familien, supplerer Poul Burgaard

Jeep® Avenger vinder titlen – Car Of the Year 2023
Jeep Avenger er indbegrebet af bil som udstråler frihed og stil med funktionalitet i højsædet, og ikke mindst leverer bilen en skarp køreoplevelse på vejen og i terræn.
Med Car Of the Year 2023 Jeep Avenger elektrisk, er du garanteret en omfattende rækkevidde og hurtig opladning, så du på kort tid kan være på vejen igen.
Den Nye Jeep Avenger er med til at sætte standarden for fremtiden, med afsæt i Jeeps unikke historie og karakteristiske design.
Jeep Compass SUV har ikonisk status i sin klasse, og med den seneste version af Jeep Compass beviser Jeep, at sjæl og historie i høj grad kan kombineres med moderne teknologi. Med Jeep Compass som Plug-in hybrid og med firehjulstræk oplever man nemlig ydeevne, design og amerikansk robusthed i topklasse.

Mitsubishi byder på spændende modeller i fremtidens model program.
– Vi ser frem til de nye modeller i løbet af 2023 og 2024, hvor den nye Mitsubishi Space Star introduceres som en af “DANMARKS BILLIGSTE” 5 sæders bil, og så kommer den store Mitsubishi Eclipse Cross i PLUG In HYBRID med en anhængervægt på 1.500 kg. Senere på året introduceres den nye ASX PLUG In HYBRID, så vi glæder os, lyder det fra Claus Foght, der tilføjer:
Vi ser frem til at byde velkommen til eksisterende og nye Jeep & Mitsubishi kunder hos Burgaard Sørensen A/S.
Med etableringen af de 2 nye mærker Jeep og Mitsubishi, så repræsentere Burgaard Sørensen A/S tilsammen 4 spændende bilmærker i Esbjerg og Varde.

Kig indenfor – og book en prøvetur, men vi advarer, du får lyst til at tage bilen med dig hjem….

 

annonceartikel