Unge-crew i Varde Handel: Lisa vil pynte byen op

I disse dage går Lisa Fra Imerco og spekulerer i, hvordan byen kan tage sig allermest festlig ud.

Lisa er elev i Imerco, og når hun ikke rådgiver i pander og glas, og alle de andre skønne sager, man finder i butikken på torvet, så planlægger hun Late Night sammen med en flok andre unge fra byens butikker.

– Jeg bor i Ølgod, hvor jeg også startede i denne branche så at sige, da jeg var ansat i Imerco i Ølgod. Og da muligheden bød sig for en læreplads her i Varde,  var jeg meget hurtig til at slå til. Det er et spændende fagområde, og så er jeg bare blevet så glad for at være i Varde, siger Lisa og tilføjer:

– Varde har sådan en perfekt størrelse – ikke for stor – ikke for lille.

Da handelschef Malene Wonsbek bød butikkernes unge indenfor til planlæging af den kommende Late Night, tog Lisa med.

– Jeg valgte at takke ja dels for at lære noget om planlægning af events, dels for at lære andre unge at kende her fra gaderne. Og jeg er rigtig glad for, at jeg greb den mulighed. Det er sjovt at lære nye at kende, også fordi jeg bor I Ølgod, og gerne vil lære unge at kende her fra byen, men det er også et spændende forløb. Jeg koncentrerer mig meget om selve pynten til Late Night. Jeg kunne godt tænke mig, at det blev sådan… wauw!, smiler Lisa.

Du kan læse mere om de kommende events i byen på Varde Handels Facebookside.

Malene Wonsbek, handelschef Varde Handel, har inviteret ungdommen med om bordet til planlægning af aktiviteter.