Varde Cykelklub: Shimano Liga Mtb løb – Sdr. Plantage

Shimano Liga Mtb løb – Sdr. Plantage /Varde grusgrav 12.-13. juni 2021

Årets første Shimano MTB liga løb blev afviklet i grusgraven i Sønder plantage i weekenden.

Vejret var med Varde Cykelklub, der arrangerede løbet, og man kunne byde de i alt 372 licensryttere og 48 motionister velkommen på en toptrimmet, hurtig og knastør rute. En fysisk hård rute, der kræver power i benene, idet der er masser af små stigninger, som konstant kræver acceleration og opmærksomhed på sporets forløb.

Lørdag startede med et motionsløb, hvor ryttere uden licens havde mulighed for at køre ligaruten og efterfølgende sammenligne tider med licensrytterne.

Derefter kørte Børne og Ungdoms klasserne. Dette var en god dag for Varde cykelklub hvor Kamma Bergholt kom øverst på podiet i U15 piger og Bertil Klinge på 2. pladsen i U15 drenge.

Søndag var det U19 og seniorrækkerne der skulle dyste om vigtige ranglistepoint i den danske Liga.

Varde Cykelklub var repræsenteret i de fleste klasser og opnåede rigtig flotte placeringer med flere podiepladser.

I blandt de allerhurtigste Damer i A- klassen var Varde repræsenteret med 2 ryttere.

Kamilla Knudsen kom ind på en flot 5. plads med klubkammeraten Janni Spangsberg et lille minut efter på 6. pladsen.

I mændenes A klasse kørte Thomas Dahl en fantastisk 10. plads hjem og Simon Dibbern blev nr. 22 i den hårde eliteklasse. I B klassen forsvarede Marc Wollesen favoritværdigheden og vandt klassen.