Von Lügenhals: Lad os stå i køkkenet

Lad os stå i køkkenet, så I kan nyde årets sidste aften
Gør det nemt – og ekstra lækkert for dig og dine nytårsaften.
Gourmet nytårsmenu ud af huset med de bedste lokale råvarer.
Varianter fra 3 til 5 retter, mulighed for vinmenu, bobler, kransekage og snacks.
Forret:
Rimmet torsk med sprød salat, citronperler, dild-mayo og crudité af glaskål. Tilbehør: Nybagt kuvertbrød.
Hovedret:
Oksemørbrad fra Jysk Naturkød, pommes Anna kartoffel, syltede brændte løg, bagte beder samt en trøffel-sauce
Dessert:
Gateau Marcel chokoladekage lavet på Callebaut chokolade med en bær coulis
Tilvalg:
Ekstra forret: Jordskokkesuppe med sprød skinke fra Enghavegård, jordskokkechips samt en urteolie
Ekstra dessert: ostetallerken med 3 danske oste heriblandt fra Enghavegård, med sødt og sprødt.
Snacks, charcuteri fra Enghavegård og hjemmelavet kransekage
VINMENU 2020
1 flaske bobler:
CAVA BRUT ECOLOGICO ØKO VEGA MEDIEN, UVESTE, VALENCIA
1 falske hvid:
2019 RIESLING TROCKEN ØKO KARL SCHAEFER, PFALZ
1 flaske rød:
2014 CRIANZA ØKO RIBERA DEL DUERO, CAMPOS GOTICOS
3 FLASKER, KR. 345,-
Vi ønsker jer et kejserligt godt nytår
/Von Lügenhals