10iCampus: I dag skal der festes!

10iCampus:Skoleåret begynder i august 2020 og slutter i juni 2021. Så kom vi til år nummer 10 – og enden på vores online fødselsdagsnedtælling. I dag skal I møde Filippa Højgaard. Vi skal feste og fejre i dag, ligesom der blev festet og fejret, da den danske spillefilm ”Druk”, i løbet af dette skoleår, vandt en Oscar…
I dag går jeg i 1. G på Varde Gymnasium. Jeg valgte gymnasiet, fordi jeg synes, det er her, jeg passer bedst ind. I 10. Klasse blev jeg helt afklaret på, at det var det, jeg ville.
Når jeg tænker tilbage på mit skoleår på 10iCampus, så tænker jeg på rigtig mange nye venskaber og oplevelser.
Jeg oplevede, at ingen var udenfor. Der var virkelig plads til alle.
10iCampus var et rigtig fedt skoleår. Jeg var faktisk ret ked af, da det sluttede, men jeg har fået en masse oplevelser med, som er mega nice.