Afslutter 9. klasse i år? Velkommen til 10iCampus Varde

Velkommen til 10iCampus Varde – en god start på videre uddannelse

10iCampus har en vision om, at dit år i 10. klasse er et skridt på vejen mod en ungdomsuddannelse for dig, der har brug for et ekstra år til at udvikle og forbedre dine kompetencer. Det er vores mål at udfordre dig, så du udvikler dig så meget, du kan, både fagligt, personligt og socialt.

På 10iCampus møder du en undervisergruppe, med stor og bred faglighed. Vi har både lærere, faglærere, og uddannelsesvejledere som tilsammen opnår at skabe et helhedsorienteret tilbud til de unge mennesker.

Her er der fællesskab med plads og muligheder for den enkelte.

Respekten for den enkelte vises ved fællesskab, tillid, god omgangstone og ved at stille realistiske udfordringer op og have forventninger til hinanden. Der samles på succesoplevelser, og sammen finder vi ud af, hvad den unge er god til.

Det internationale udsyn er en naturlig del af 10iCampus
Det autentiske kulturmøde i verden uden for klasseværelset skaber motivation, fremmer initiativer og giver store oplevelser og er med til at styrke internationaliseringen på 10iCampus. Det handler om at fremme elevernes interkulturelle kompetencer på de lokale, nationale og internationale arenaer og dermed give dem et globalt udsyn.

10iCampus har lige siden vi startede i 2011 været bevidst om værdien af at opsøge internationale erfaringer ved at bringe verden ind i klasselokalerne og opbygge et solidt europæisk netværk – både via besøg og genbesøg af elever i europæiske lande samt efteruddannelser af lærere og ledelse.

Har du lyst til at høre mere? Kontakt 10iCampus allertede i dag.

Du kan kontakte 10iCampus på mbar@varde.dk eller 21 38 49 28.

Læs her:

10iCampus-elever oplever verden