Autisme- og Aspergerforeningen indgår sponsoraftale med OK

En ny sponsoraftale med energiselskabet OK gør det muligt at støtte Autisme- og Aspergerforeningen hver gang bilen tankes – helt uden at det koster ekstra

Udover Autisme- og Aspergerforeningen støtter energiselskabet OK omkring 2.800 klubber og foreninger i hele landet.
Autisme- og Aspergerforeningen er en forening med et klart mål, nemlig at gøre hverdagen lettere for personer med autisme, på flere forskellige måder. For eksempel er foreningen facilitator for netværk i hele landet, hvilket har stor betydning, fordi det er vigtigt for personer med autisme at mødes med hinanden. Her opstår muligheden for, at medlemmerne kan skabe relationer til stor glæde, for både dem selv og andre.
Derudover fungerer foreningen som et informationscenter for både kommuner og andre organisationer. Ved at udgive foldere og materiale om autisme, kan foreningen skabe en større forståelse for autisme til stor gavn for både autister, samfund og erhvervsliv. Foreningen drives af autister, og har derfor en dybdegående indsigt i hvilke udfordringer autisme kan medføre, samt hvordan disse håndteres og benyttes til fordele. Derfor er der flere gode grunde til at støtte Autisme- og Aspergerforeningen, hvilket man i fremtiden kan på tankstationen, grundet et nyt samarbejde med OK.

Det nye samarbejde glæder Nina Catalina Michaelsen, der er formand og ansat i foreningen. Hun udtaler:
”Økonomisk støtte har stor betydning, da vi kan bruge det til at trykke flere materialer, samt støtte vores daglige drift. Derudover afholder vi en konference til februar, hvor vi gerne vil give tilskud til medlemmernes billetter. Vores sag har stor betydning for mange mennesker, og derfor håber jeg, at mange vil støtte os fra tankstationen.”