Bauke er stærkt tilbage

Måske kan du kende ham – måske kender du ham? Bauke Keulen, Varde-drengen, der nu er fyldt 28 år, er tilbage på sin gamle arbejdsplads, føtex Varde. Og det var såmænd her, han startede for 12 år siden.

– Jeg blev ansat indenfor ”frost og kulde” dengang, og med tiden blev jeg også tilknyttet grøntafdelingen – det var gode tider, og jeg lærte Salling Group at kende som en butikskæde med muligheder, fortæller Bauke på sin første arbejdsdag, hvor han allerede er i gang med at fylde varer op og danne sig et overblik.
– Meget har forandret sig, og det er en af de fede ting ved føtex – at der hele tiden er nye muligheder og tiltag, og jeg kan da også allerede nu se, at der er nogle ting, jeg skal ind over og have justeret, griner Bauke.

Han forlod Varde for 6 år siden for at prøve kræfter med storbyen, nærmere betegnet København, fordi han med egne ord siger, der simpelthen skulle ske noget nyt. Han blev snart ansat som leder af grøntafdelingen i føtex på Frederiksberg, inden han 7 måneder senere blev hentet ind som afdelingschef i føtex Herlev.
– Det har været virkelig lærerigt at prøve kræfter med varehusene på Sjælland, meget er det samme, og rigtig meget er anderledes, uanset så har det givet en læring og erfasring med i rygsækken jeg nødig var foruden, siger Bauke, der også nåede at runde en af landets helt store varehuse indenfor kæden, nemlig føtex på Nørrebro.

(Artikel fortsætter under foto)

Og så kom dagen, hvor Bauke ville hjem, og derfor søgte og fik job i sit gamle varehus, føtex Varde.

– Jeg er 28 år, og kan mærke, jeg trænger til at slå mig ned i min fødeby. Og da jeg var så heldig at få dette job, faldt det hele på plads.
Området er det samme – primært frys, køl og grønt, men som Bauke siger – jeg bliver nok at finde sådan lidt over det hele.

Inden Bauke flyttede til Sjælland var han meget involveret i politik; han var lokalformand for Venstres Ungdom og opstillet til byrådet. Om han vender tilbage til lokalpolitik har han endnu ikke besluttet.

– Nu skal jeg lige finde mig selv, både falde til igen i byen og lande rigtigt i mit nye job, slutter Bauke Keulen.