Kunsthaven står så smukt i denne tid, hvor de lange lyse aftener inviterer folk på en spadseretur rundt blandt den megen kunst i byen. Og i køkkenet i Von Lügenhals er der rigeligt at se til.
Kalenderen vidner om bryllupper, runde fødselsdage – og så alt det andet.
– Det er en pragtfuld tid. Det er det på alle tider af året her i Varde Garten, men der er nu noget ganske særligt over sommeren, lyder det fra bestyrer, Bo Rasmussen.
– Vi oplever, at turisterne har fundet vej herned, og de bliver ofte overraskede – på den positive måde vel at mærke – når vi giver dem en rundvisning.
Lige nu dufter der nok af sommer, men det er Varde Sommerspil, der blandt andet er i fokus.
Von Lügenhals har den helt rette atmosfære og sætter stemningen for årets sommerspil: De Tre Musketerer
Du kan vælge mellem To Go sandwich, frokost med smørrebrød og kaffe, buffet eller a la carte menu.
Buffeten serveres i enten Pavillonen ved den skønne kunsthave eller i Boderne i Varde Garten. À la carte menuen og frokost serveres i kroen Von Lügenhals.
FROKOST:
2 stk. kejserligt smørrebrød og kejserlig kage, serveres kun kl. 11.00 før forestillingen kl. 15.00
2 stk. kejserligt smørrebrød og kejserlig kage, serveres kun kl. 11.00 før forestillingen kl. 15.00
—-
TO GO – Sandwich:
Vælg mellem: Vesterhavskinke, Grambogård roastbeef, røget dansk laks og spinat eller økologisk æggesalat med rejer.
—–
Vælg mellem: Vesterhavskinke, Grambogård roastbeef, røget dansk laks og spinat eller økologisk æggesalat med rejer.
—–
BUFFET:
FORRETTER:
Grillet dansk laks med honningsennep, grønne asparges og basilikumsdressing
Vores egen fermenterede okse med anis, bagte gulerødder og aubergine
Kæmperejer med humuscreme, poppede kikærter og hjertesalat
Kalveinderlår med tunsauce, kapersbær og friskhakket persille
Grillet dansk laks med honningsennep, grønne asparges og basilikumsdressing
Vores egen fermenterede okse med anis, bagte gulerødder og aubergine
Kæmperejer med humuscreme, poppede kikærter og hjertesalat
Kalveinderlår med tunsauce, kapersbær og friskhakket persille
HOVEDRETTER:
Kalveculotte med citrontimian og hvidløg
Sommer-kartoffelsalat med spidskål, grønne asparges og radiser
Bønnesalat med syltet melon og dansk salatost
Grillet blomkål med ristede hasselnødder og rygeost
Kalveculotte med citrontimian og hvidløg
Sommer-kartoffelsalat med spidskål, grønne asparges og radiser
Bønnesalat med syltet melon og dansk salatost
Grillet blomkål med ristede hasselnødder og rygeost
DESSERTER:
Rødgrød med fløde
Rabarbertrifli med syrnet bærcreme og havre crumble
Rødgrød med fløde
Rabarbertrifli med syrnet bærcreme og havre crumble
—–
À la carte menuen serveres i kroen og består af:
FORRET:
Rimet Dansk laks med ingefær, koriander, røget fløde og ristet rug
Rimet Dansk laks med ingefær, koriander, røget fløde og ristet rug
HOVEDRET:
Hopballemølle kyllingebryst og confiteret lår med ristede nødder, sommergrønt, pommes Anna og estragonsauce
Hopballemølle kyllingebryst og confiteret lår med ristede nødder, sommergrønt, pommes Anna og estragonsauce
DESSERT:
Jordbær panna cotta med krystalliseret hvid chokolade, vaniljeis og karamel
Jordbær panna cotta med krystalliseret hvid chokolade, vaniljeis og karamel
Ønsker du at bestille en anden menu, kan det selvfølgelig også lade sig gøre.
Du kan læse mere HER