Kristendemokraterne har valgt spidskandidat  

Pressemeddelelse: Inger Marie Kristensen er blevet valgt som nr. 1 på listen for kristendemokraterne til årets kommunalvalg. Inger Marie kommer med en bred erfaring fra skole – og dagtilbudsverdenen, hvor hun har været skoleleder både på Sankt Jacobi skole og Blåbjergskolen med Blåbjerg Børneunivers. I dag er Inger Marie selvstændig konsulent og underviser.

Inger Marie fortæller flg. om at være kandidat til kommunalvalget: “Jeg glæder mig rigtig meget til valget, og jeg er på samme tid stolt og ydmyg over at være spidskandidat for Kristendemoraterne. Mine personlige værdier klinger utrolig godt sammen med partiets værdier. Jeg er sikker på, at jeg kan gøre en forskel i politik. Jeg har stor erfaring fra skole – og dagtilbudsverdenen og fra det kommunale system i det hele taget.

Jeg vil gerne sætte fokus på det gode liv for alle. jeg vil arbejde for flere varme hænder til både de små, de lidt større, de ældre og handicappede. Jeg ønsker, at vi i højere grad skal vise medarbejderne tillid, så de selv i samarbejde med borgerne prioriterer opgaverne. Jeg vil arbejde for at bureaukrati reduceres til fordel for nærvær for borgerne.

Naturen er også et vigtigt tema for mig. Vi skal passe godt på vores jord, så den er god at leve på. Jeg vil arbejde for at Varde Kommunes vision “Vi-i-naturen” udvikles, så mennesker virkelig erfarer naturens gode indvirkning på sundheden. Jeg vil arbejde for, at naturen bliver endnu mere tilgængelig, men også at vi reserverer naturområder og passer godt på dem.

Vi skal finde og fastholde en god balance i forhold til turismen. Det vil jeg kalde kvalitetsturisme. Vi skal fastholde gode de vilkår for erhvervslivet. Det skal forsat være godt at drive virksomhed i Varde. Det er det, vi skal leve af.

Liste er som følgende

  1. Inger Marie Kristensen
  2. Frede Andersen, Ølgod
  3. Søren Lydeking Pedersen
  4. Larysa Novikova, Varde
  5. Steen Bjerregaard, Henne
  6. Jens Holm, Ølgod