Lars Slotsager: Corona-hensyn – det er noget vi tager alvorligt!

Det er noget, der er mere end bare almindeligt vigtigt for varehuschefen i Føtex Varde. Covid-19 – reglerne, hensynet – det hele skal spille.

– Det er jo ikke “bare” noget, vi skal klare med venstre hånd det her, det er vigtigt, at vi passer på hinanden, lyder det fra Lars Slotsager, der selv tager adskillige ture gennem varehuset hver dag, for at sikre, at alt er i orden.

– Det handler om kundernes sikkerhed; de skal kunne gøre deres indkøb i trygge rammer, men det handler i lige så høj grad om min ansatte, slår Lars Slotsager fast.

Rundt om i Føtex er der opstillet spritdispensere, og der er tydeligt afmærket på gulvet, så man kan se afstand til dem foran.

– Jo mere, vi passer på og retter os efter de regler, der er sat, des hurtigere tror jeg på, vi får hverdagen tilbage. Helt enkelt, lyder det fra Lars, der gennem den seneste tid har slået et stort salg for konceptet Køb & Hent.

– Du kan bestille alle ugens dage til afhentning mellem kl. 10.00-18.00, dog med undtagelse af helligdage. Inden afslutningen af din ordre, skal du vælge i hvilket at de udvalgte varehuse, du ønsker at afhente din ordre. Der er skilte ved varehusene, som viser, hvor du skal køre hen for at hente dine varer. Ved Føtex Varde er det på parkeringstaget – med nøje afmærkning, så du nemt kan finde det. Når du ankommer, skal du blot køre hen til vejbanen ved udlevering. føtex Køb & Hent’s udleveringsmedarbejder placerer din ordre i bagagerummet for dig. Du behøver endda ikke at træde ud af din bil, forklarer Lars Slotsager.

– Og du kan også sagtens afhente dine varer, hvis du går/cykler eller lignende. Du skal blot være opmærksom og passe ekstra godt på, da der vil være kørende biler, hvor du får udleveret din ordre, tilføjer varehuschefen.

I Føtex Varde er man rigtig glade for dette forholdsvis nye tiltag. Der har fra start været stor interesse, og efter de nye restriktioner i forbindelse med Covid-19, er endnu flere begyndt at benytte denne indkøbsform.

– Det er helt sikkert kommet for at blive. Ikke blot på grund af Covid-19, men også fordi mange ser det som en nem og hurtig måde at gøre sin indkøb på, siger Lars Slotsager.