Man kan da altid lige sætte en vask over….

“Det er nu lidt hyggeligt med hjemmekontor – så kan man jo lige sætte en vask over og sådan…”

SÅ MEGET VASKETØJ HAR JEG FANDENFISEME IKKE!

Nu er det nok. Jeg er faktisk kommet til at love nogen – og mig selv, at det her Covid var på retur, og at hverdagen var stærkt på vej tilbage.

Ved ikke rigtigt… Synes ikke, der er meget hverdag i at banke 3 døre op kl. 7.55 for at informere tre stk teenagere/voksne børn om, at nu går deres teams-undervisning i gang om få minutter. Jeg flytter mig fra spisestuestolen, med kaffekoppen i hånden – over på kontorstolen i mit stuehjørne, der pt. udgør et Corona-kontor. Bagved lyder talestrømmen fra News-morgenværter om – ja CORONA. I indbakken ligger der 14 nye pressemeddelelser om – CORONA.

Tager flugten ud i verden, der nu er fyldt med lækker sne – til de få kunder og samarbejdspartnere, der ikke er lukket ned…. griber mig selv i at blive hængende for længe.

Man bliver jo bims af det her. Tankemylder og corona-kvalme! Jeg vil ha’ min hverdag tilbage. Jeg vil ud og opleve – leve – til koncerter – danse – synge med (meget højt og skingert) – købe nyt tøj, som  jeg skal ha’ på til alt det der, jeg skal deltage i. Lige om lidt. Tror stadig på det, – at hverdagen kommer, før vi ved af det, lige pludselig! Hverdagen med venner, familie, aftaler i kalenderen, der ikke omhandler Covid-19. Spontane kaffebesøg og invitationer til fester, og store planer om arrangementer og koncerter… Jeg er SÅ klar! Og velforberedt…!

Indtil da vil jeg sidde her med min lunkne kaffe på mit hjemmekontor – og sætte en vask over.